Haemme hallinnon assistenttia

Hallinnon assistentti

Haemme Vaasan toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen tehokasta toimistotyön moniosaajaa, jolla on positiivinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen ote työhön. Tässä tehtävässä pääset sukeltamaan kasvavan rakennesuunnitteluyhtiön arkeen. Saat vaikuttaa koko toimiston ja työyhteisön toimintaan näkyvästi ja monipuolisesti. Lupaamme sinulle mielenkiintoiset vaihtelevat työpäivät ja positiivisen kannustavan työyhteisön.

Monipuoliset työtehtävät

Etsimme kollegaa, joka hoitaa toimistomme päivittäiset rutiinit ja koordinoi sujuvasti useita juoksevia asioita. Toimenkuvaasi kuuluvat muun muassa seuraavat alueet:

  • Talous: ostolaskut, toiminnanseuranta ja laskutus, tulosraporttien hallinta
  • HR: työsuhdeasiat, HR-tiimin vetäminen, tapahtumajärjestäminen, hankinnat
  • Viestintä: some-kanavien hallinnointi, verkkosivut, intra
  • Hallinto: johdon avustaminen, johtoryhmän kokoukset, hallitus- ja yhtiökokoukset, auditointien hallinnointi
  • Asiakasprojektit: projektipankin päivitys, projektien arkistointi, loppudokumentit

Odotuksemme sinulta

Sinulla on soveltuva kaupan alan koulutus (esim. tradenomi). Sinulla on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, lisäksi tulet toimeen ruotsin kielellä. Englannin taito katsotaan eduksesi. Hallitset MS Officen perusohjelmat ja kykenet oppimaan myös uusia järjestelmiä. Viestit selkeästi niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Olet innokas kehittymään ja oppimaan uutta. Olet reipas ja yhteistyötaitoinen työkaveri, joka tarttuu toimeen ja saa asioita aikaan. Menestyäksesi tarvitset organisointikykyä, joustavuutta sekä huolellista ja vastuullista työotetta.

Contria tarjoaa sinulle

Tarjoamme vakituisen työsuhteen arvostetussa ja kasvavassa yhtiössä, jossa on loistavat työsuhde-edut sekä modernit työkalut ja -järjestelmät. Contrian työviihtyvyys on tutkitusti huippuluokkaa.

Hae jo tänään

Tule tiimiimme! Työpaikka täytetään mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Marita Klemets: 044 761 4215, marita.klemets@contria.fi

Lähetä työhakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 19.3. mennessä Jack Sandenille ja Jarno Haapaselle: jack.sanden@contria.fi, jarno.haapanen@contria.fi

Contria Oy

Contria on Vaasassa, Seinäjoella ja Pietarsaaressa toimiva rakennusalan konsulttitoimisto, joka tarjoaa rakennesuunnittelupalveluita erittäin vaativiin uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Toimimme valtakunnallisesti. Olemme osa tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistunutta Solwers-konsernia. Contriassa on 20 työntekijää.