Haemme rakennesuunnittelijaa

Rakennesuunnittelija

Etsimme ammattitaitoista rakennesuunnittelijaa Vaasan, Seinäjoen tai Pietarsaaren toimistoomme vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluvat mm. rakenne-, elementti- ja konepajasuunnittelu. Tehtävänkuvaa voidaan muokata osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Edellytämme sinulta:

  • rakennusinsinöörin tai DI:n koulutusta
  • muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
  • AutoCad-osaamista
  • Tekla Structures -osaaminen katsotaan eduksi
  • oma-aloitteisuus, täsmällisyys ja organisointikyky katsotaan ehdottomasti eduksesi paikkaa täytettäessä.

Tulet tekemään rakennesuunnittelutyötä erilaisissa uudis- ja saneerauskohteissa. Roolisi tiimissä tulee määrittymään aiemman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Projektien monipuolisuuden ansioista pääset kartuttamaan tietojasi ja taitojasi monipuolisesti ja kehittymään ammatillisesti.

Contria tarjoaa sinulle

Tarjoamme vakituisen työsuhteen arvostetussa ja kasvavassa yhtiössä, jossa on loistavat työsuhde-edut sekä modernit työkalut ja -järjestelmät. Contrian työviihtyvyys on tutkitusti huippuluokkaa.

Hae jo tänään

Työpaikka täytetään mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antavat sähköpostitse Jack Sandén ja Jarno Haapanen.

Lähetä työhakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 19.3. mennessä Jack Sandenille ja Jarno Haapaselle:
jack.sanden@contria.fi, jarno.haapanen@contria.fi

Contria Oy

Contria on Vaasassa, Seinäjoella ja Pietarsaaressa toimiva rakennusalan konsulttitoimisto, joka tarjoaa rakennesuunnittelupalveluita erittäin vaativiin uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Toimimme valtakunnallisesti. Olemme osa tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistunutta Solwers-konsernia. Contriassa on 20 työntekijää.