Vi söker en administrativ assistent

Administrativ assistent

Vi söker, för fast tjänst till kontoret i Vasa, en effektiv mångkunnig person med en positiv, systematisk och initiativrik inställning till arbetet. I den här positionen får du djupdyka in i vardagen för ett växande konstruktionsplaneringsföretag. Du har en synlig och mångsidig roll och påverkan på hela kontoret och arbetsgemenskapen. Vi lovar dig intressanta och varierade arbetsdagar och en positiv och uppmuntrande arbetsgemenskap.

Mångsidiga arbetsuppgifter

Vi söker en kollega som hanterar våra dagliga kontorsrutiner och som smidigt koordinerar flera löpande ärenden. Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat följande områden:

  • Ekonomi: inköpsfakturor, verksamhetsuppföljning och fakturering, hantering av resultatrapporter
  • HR: anställningsfrågor, ledning av HR-teamet, evenemangsplanering, inköp
  • Kommunikation: hantering av sociala medier, webbplatser, intranät
  • Administration: assistera ledningen, ledningsgruppsmöten, styrelsemöten, bolagsstämmor, auditering
  • Projektrelaterat: uppdatering av projektbanken, arkivering av projekt, slutdokument

Våra förväntningar på dig

Du har en lämplig ekonomiutbildning (t.ex. tradenom). Du har utmärkt muntlig och skriftlig färdighet i finska samt gör dig förstådd på svenska. Engelskakunskap ses som en fördel. Du behärskar standardprogrammen i MS Office och har förmågan att lära dig nya program. Du kommunicerar klart och tydligt både muntligt och skriftligt.

Du är ivrig att utvecklas och lära dig nytt. Du är en aktiv och samarbetande kollega som tar itu med uppgifter och får saker gjorda. För att lyckas behöver du organisatorisk förmåga, flexibilitet samt en noggrann och ansvarsfull arbetsmetod.

Contria erbjuder dig

Vi erbjuder ett fast anställningsförhållande i ett respekterat och växande företag med goda personalförmåner och moderna verktyg och system. Contrias arbetstrivsel är enligt undersökningar av högsta klass.

Ansök redan idag

Kom och bli en del av vårt team! Positionen kommer att tillsättas så snart som möjligt. För mer information om positionen kontakta Marita Klemets: 044 761 4215, marita.klemets@contria.fi

Skicka din ansökan, ditt CV och ditt löneanspråk senast den 19 mars till Jack Sandén och Jarno Haapanen: jack.sanden@contria.fi, jarno.haapanen@contria.fi

Contria Ab

Contria är en konsultfirma inom byggbranschen som verkar i Vasa, Seinäjoki och Jakobstad och erbjuder konstruktionsplanerings tjänster för mycket krävande nybyggnads- och renoveringsprojekt. Vi verkar på nationell nivå. Vi är en del av Solwers-koncernen, som är specialiserad på teknisk konsultation och planering. Contria har i dagsläget 20 anställda.