Vi söker konstruktör

Konstruktör

Vi söker en kunnig byggnadskonstruktör till vårt kontor i Vasa, Seinäjoki eller Jakobstad för fast anställning. Till dina arbetsuppgifter hör bl.a. konstruktions-, element- och verkstadsritningsplanering. Arbetsbeskrivningen kan justeras efter dina färdigheter och intressen.

Av dig förutsätter vi:

  • byggnadsingenjörs- eller DI-utbildning
  • några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • AutoCad-kunskap
  • Kunskap av Tekla Structures ses vara till fördel
  • initiativtagande, noggrannhet och organisatorisk förmåga ses som klar fördel för anställning

Du kommer att utföra konstruktionsplaneringsuppgifter för både nybyggnads- och renoveringsprojekt. Din roll i teamet definieras enligt dina tidigare färdigheter och intresseområden.

Tack vare stora variationer i projektens karaktär, har du möjlighet att förbättra din kunskap och skicklighet på ett mångsidigt sätt och utveckla dig yrkesmässigt.

Contria erbjuder dig:

Vi erbjuder en fast anställning i ett uppskattat och växande företag med goda personalförmåner samt moderna verktyg och system. Contrias arbetstrivsel är bevisat toppklass.

Sök redan idag:

Positionen fylls så snart som möjligt. Jack Sandén och Jarno Haapanen ger mer information om jobbet via e-post.

Skicka din ansökan, ditt CV och ditt löneanspråk senast den 19 mars till Jack Sandén och Jarno Haapanen: jack.sanden@contria.fi, jarno.haapanen@contria.fi

Contria Ab:

Contria är en konsultfirma inom byggbranschen som verkar i Vasa, Seinäjoki och Jakobstad och erbjuder konstruktionsplanerings tjänster för mycket krävande nybyggnads- och renoveringsprojekt. Vi verkar på nationell nivå. Vi är en del av Solwers-koncernen, som är specialiserad på teknisk konsultation och planering. Contria har i dagsläget 20 anställda.