Saneerauskohteiden konsulttipalvelu

Korjausrakennesuunnittelu

Korjausrakennesuunnittelu

Korjausrakennuskohteiden konsulttipalvelut

Rakennusfysikaaliset tarkastelut

Hyvällä rakennesuunnittelulla optimoidaan ilman ja kosteuden kulku rakenteissa ja vältetään veden kondensoituminen rakenteisiin. Konsultoimme ja ratkaisemme rakennekuvien perusteella mahdollisesti ilmenneet haasteet.

Peruskorjaus-, laajennus- tai muutossuunnittelu

Asiantuntijamme määrittelevät rakennuksen muutostarpeet ja suunnittelevat tarvittavat rakenteelliset vahvistukset. Selvitämme parhaat materiaalivalinnat ja tekniset ratkaisut. Suunnittelussa huomioidaan aina kohteen yksilölliset erityisvaatimukset.

Purkusuunnittelu

Määrittelemme purkutyön vaiheet ja menetelmät. Tavoitteena on aina suorittaa purkutyö turvallisesti, tehokkaasti ja ympäristö huomioiden.

Rakenteiden vaurioselvitykset

Tutkimme ja analysoimme saneerauskohteen rakenteiden mahdolliset vauriot ja kehitämme ratkaisut niiden korjaamiseksi tai vahvistamiseksi.

Referenssit

Näissäkin upeissa kohteissa olemme toimineet korjausrakennesuunnittelijana.

Kuninkaankartanon kampus, Vaasa

Kuninkaankartanon kampus on toisen asteen ruotsinkielisen koulutuksen tarpeisiin suunniteltu kampusalue Vaasassa. Projekti sisältää sekä uudisrakennuksia että vanhojen rakennusten kunnostusta. Contria vastaa kohteenrakennesuunnittelusta.

Katso kaikki referenssit

Varmista projektillesi parhaat osaajat ja prosessit

Erittäin vaativien kohteiden rakennesuunnittelija

Tähtäimessä on aina laadukas ja kustannustehokas korjausurakka, joka jatkaa rakennuksen toimintavuosia pitkälle tulevaisuuteen.

Contrialta saat kestävyyttä ja toimivuutta myös historiallisesti arvokkaiden rakennusten elinkaaren vaiheisiin. Meillä on vankka kokemus erittäin vaativien kohteiden korjausrakennesuunnittelusta.

Korjauskohteen onnistunut suunnittelu edellyttää vanhojen rakennustapojen asiantuntemusta. Rakennustekniikan asiantuntijamme huomioivat rakennuksen alkuperäisen rakenteen, materiaalit ja historiallisen arvon ja kehittävät niihin soveltuvimmat ratkaisut.

 

 

Kokeneet suunnittelijat tunnistavat nopeasti tilaajan tarpeet ja pystyvät tekemään ensimmäiset runkoluonnokset.

Pystymme jo projektin suunnitteluvaiheessa auttamaan ja vaikuttamaan merkittävästikin rakennuskustannuksiin ja hankkeen onnistumiseen. Kokemuksemme on asiakkaan valttikortti.

Jack Sanden / Yksikönjohtaja

Optimaalisiin tuloksiin

Valitse Contria ja varmistat saneerauskohteesi kestävyyden ja laadun pitkälle tulevaisuuteen. Osaavalla rakennesuunnittelulla vaikutetaan myös urakan kustannustehokkuuteen ja aikataulussa pysymiseen. Käytämme työssämme moderneja työmenetelmiä ja prosesseja.

FEM-laskenta

Kartoitamme mahdollisimman tarkat rakennelujuustiedot aina Finite Element Method -laskennalla. FEM-laskenta optimoi rakenteiden lujuudet juuri oikeiksi.

BIM-tietomallinnus

Rakennesuunnittelumme pohjautuu rakennuskohteen tietomallinnukseen (Building Information Model). Olemme käyttäneet 3D-mallintamista rakennesuunnittelun työkaluna jo mallinnusohjelmistojen alkumetreistä alkaen.

Kiinnostuitko? Kysy lisää.

Autamme mielellämme.