Uudisrakennesuunnittelu

Uudisrakennuskohteiden rakenne- ja valmisosasuunnittelu

Uudisrakennesuunnittelu

Uudisrakennuskohteiden konsulttipalvelut

Runkorakenteiden suunnittelu

Hallitsemme kaikki runkorakennemateriaalit. Meillä on vahvaa erityisosaamista betoni- ja teräsrakenteiden suunnittelussa aina poikkeuksellisen vaativaan (PV) vaatimusluokkaan asti.

Rakenteiden valmisosasuunnittelu

Valmisosasuunnittelussa suunnitellaan asennusta vaille valmis rakennusosa. Saat meiltä konepajasuunnitelmat teräsrakenteiden ja elementtisuunnitelmat betonirakenteiden  rakentamiseen. Betonirakenteet valmistetaan rakennuskohteessa paikan päällä kokonaisiksi elementeiksi ja teräsrakenteet työstetään konepajassa kokoonpanopaloiksi.

Rakennusfysikaaliset tarkastelut

Hyvällä rakennesuunnittelulla optimoidaan ilman ja kosteuden kulku rakenteissa ja vältetään veden kondensoituminen rakenteisiin. Konsultoimme ja ratkaisemme rakennekuvien perusteella mahdollisesti ilmenneet haasteet.

Rakenteellisen turvallisuuden tarkastukset

Teemme kolmannen osapuolen tarkastuksia rakenteellisesta turvallisuudesta. Esimerkiksi työmaa-ajan kaiteet tai hallin rungon kantavuus.

Referenssit

Olemme toimineet uudisrakennesuunnittelijoina esimerkiksi näissä mielenkiintoisissa kohteissa.

EnergyLab Vaasa

Vaasan Palosaarelle rakennettava tuotekehitys-, tutkimus- ja koulutuslaboratorio mm. Vaasan yliopiston käyttöön. Contria toimii EnergyLab-projektin rakennesuunnittelijana.

Katso lisää referenssejä

Varmista projektillesi parhaat osaajat ja prosessit

Contria – uudisrakennesuunnittelun luottokumppanisi

Parhaiden rakenneratkaisujen suunnitteleminen kustannustehokkaasti vaatii pitkää kokemusta ja uusimpien mallinnustyökalujen hallintaa. Pätevöityneiltä rakennesuunnittelijoiltamme saat aina parasta, syvän päädyn osaamista.

Kokeneet suunnittelijat tuovat projektiin arvokasta tietoa, joka säästää kustannuksia ja turhia palavereita.

Pystymme auttamaan ja konsultoimaan heti projektin alusta alkaen. Meillä on valtavasti kokemusta ja suuri referenssipankki, joten tunnemme alan ratkaisut, haasteet ja mahdollisuudet erittäin hyvin.

Jarno Haapanen / Toimitusjohtaja

Optimaalisiin tuloksiin

Contrian laadukkailla rakennesuunnitelmilla varmistat rakennuskohteesi ehdottoman kestävyyden ja kustannustehokkaan rakentamisen. Käytämme moderneja työmenetelmiä ja prosesseja, jotta rakennuksen näyttävyys ja kustannukset olisivat optimaaliset.

 

FEM-laskenta

Kartoitamme mahdollisimman tarkat rakennelujuustiedot aina Finit Element Method -laskennalla. FEM-laskenta optimoi rakenteiden lujuudet juuri oikeiksi.

BIM-tietomallinnus

Rakennesuunnittelumme pohjautuu rakennuskohteen tietomallinnukseen (Building Information Model). Olemme käyttäneet 3D-mallintamista rakennesuunnittelun työkaluna jo mallinnusohjelmistojen alkumetreistä alkaen.

Kiinnostuitko? Kysy meiltä lisää.

Autamme mielellämme.