Tietoa meistä

Contria Oy on rakennusalan konsulttitoimisto, joka tarjoaa rakennesuunnittelupalveluita uudis- ja korjausrakennushankkeisiin.

Kasvava, asiantunteva Contria

Me Contriassa toimimme rakennesuunnittelijana kaiken kokoisissa rakennushankkeissa ympäri Suomea – sekä uudis- että korjausrakennuskohteissa. Contria on perustettu vuonna 2009, ja sen juuret juontavat yli 50 vuoden taakse. Löydät toimipaikkamme Seinäjoelta ja Vaasasta.

Contria tunnetaan rakennusalalla rakennesuunnittelun syvällisestä asiantuntemuksesta ja joustavasta palvelusta. Talossa on mahtava tiimi sekä nuoria että kokeneita asiantuntijoita, jotka ovat pätevöityneet suunnittelemaan rakenteita myös erittäin vaativiin rakennuskohteisiin. Osaamisemme ansiosta pystymme löytämään asiakkaalle kokonaistalouden kannalta oikeat ratkaisut. Katso asiantuntijoidemme pätevyydet.

Käytämme työssämme moderneja työkaluja ja järjestelmiä. Contrialle on myönnetty RALA-laatusertifikaatti, joka takaa toimivat prosessit.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille sydämenasia, joten panostamme heihin, heidän täydennyskoulutukseensa, työviihtyvyyteensä ja -hyvinvointiinsa merkittävästi. Hyvä Contria-henki näkyykin työtyytyväisyyskyselyjen tuloksissa sekä henkilöstömme vähäisessä vaihtuvuudessa.

Contria on kysytty kumppani suuriin ja kulttuurihistoriallisesti merkittäviin rakennushankkeisiin. Olemme menestyvä yhtiö, joka tähtää tulevaisuudessa maltilliseen kasvuun. Katso referenssejämme.

Kuulumme Solwers-konserniin, jossa on useita tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistuneita yrityksiä. Emoyhtiön laajan osaamisen ansiosta pystymme tarjoamaan monipuolisempaa apua myös omille asiakkaillemme.

Tapahtuu Contrialla

Ajankohtaista

  • Nimitys: Toimitusjohtaja

    Rakennusinsinööri Jarno Haapanen on nimitetty Contria Oy:n toimitusjohtajaksi alkaen 1.6.2021 . Hän on aikaisemmin toiminut aluejohtajana Contrian Seinäjoen toimistossa. Kenneth Grönroos jatkaa rakennesuunnittelun asiantuntijatehtävissä. Rakennusinsinööri…
  • Teräsrakenne 1/2020, M-talo

    Seinäjoen keskussairaalan M-talo Teräsrakenne-lehdessä 1/2020. Teräsrakenne 1/2020

Heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme.