Tietoa meistä

Contria Oy on vuonna 2009 perustettu Vaasassa ja Seinäjoella toimiva rakennusalan konsulttitoimisto, jonka päätoimiala on rakennesuunnittelu. Omistajilla on takanaan pitkä työhistoria arvostetuissa insinööritoimistoissa, juuret juontavat yli 50 vuotta vanhasta Insinööritoimisto Timo Teppo Oy:stä sekä Finnmap-konsernista.

Yritys on paikallisesti tunnettu ja asiakkaat arvostavat läheistä ja nopeaa päätöksentekoa. Luotettavuus on vakaan, yrittäjävetoisen konsulttitoimiston perusedellytys. Yksi Contrian menestyksen avaimista on se, että toimisto ja sen työntekijät tunnetaan sanansa pitämisestä. Toinen menestyksen avain on Contrian taito löytää kokonaistalouden kannalta oikeat ratkaisut.

Työt sovitetaan joustavasti asiakkaiden projektiaikataulujen mukaan. Contria on saanut tehtäväkseen erittäin vaativien hankkeiden toteutuksen ja vienyt ne läpi määräajan puitteissa. Toimimme kotimarkkinoiden lisäksi nykyään kaikkialla Suomessa. Contria on toteuttanut vaativia tehtäviä mm. Helsingissä.

Contrian omistajat ovat panostaneet nykyaikaisten 3D-mallinnus- ja mitoitusohjelmistojen käyttöönottoon ja kehittämiseen. Tämä on houkutellut yritykseen taitavia osaajia, joissa on sopiva sekoitus kokeneita ammattilaisia ja nuoria innokkaita työntekijöitä. Contria panostaa täydennyskoulutukseen, viihtyvyyteen ja työhyvinvointiin, ja sen ansiosta henkilöstön vaihtuvuus on vähäistä.

Kuulumme tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistuneiden yritysten muodostamaan Solwers-konserniin.