Laatujärjestelmä

RALA – merkki laadusta ja vastuullisuudesta

Contrian laatujärjestelmä koostuu toimintaohjeista ja malliasiakirjoista sekä linkeistä tarvittaviin tietolähteisiin. Laatujärjestelmä antaa vankan tuen suunnittelun eri vaiheisiin sekä yhdenmukaisen toimintaympäristön. Conttori, Contrialaisten intranet, toimii laatujärjestelmän ytimenä ja tiedotuskanavana.

Contrian RALA-sertifikaatti

Rakennusalan RALA-sertifiointi on kansainväliseen ISO-järjestelmään pohjaava, puolueeton sertifiointimenettely yrityksen johtamisjärjestelmän eri osa-alueiden arviointiin ja kehittämiseen. Contrialle on myönnetty RALA laatusertifikaatti 5.3.2013 ja ulkoinen auditointi on suoritettu 27.10.2023.  Lataa Contrian laatusertifikaatti (pdf).

Sertifikaatti on myönnetty seuraaville palveluille:

 

Rakennetekniikka (RAK)

Tutustu referensseihimme

Folkhälsanhuset, Vaasa

Folkhälsanhuset, Raastuvankatu 23-25, kohtaamispaikka keskellä Vaasaa. Folkhälsanhuset Wasa tarjoaa vapaamuotoista ja turvallista asumista kivenheiton päässä torilta. Kahteen pienempään rakennukseen tulevat eri yhdistysten ja järjestöjen toimistot.…

EnergyLab Vaasa

Vaasan Palosaarelle rakennettava tuotekehitys-, tutkimus- ja koulutuslaboratorio mm. Vaasan yliopiston käyttöön. Contria toimii EnergyLab-projektin rakennesuunnittelijana.

Katso kaikki referenssit